✔ Verse producten
Meerdere vestigingen
Toegewijde vakmensen

We hebben een groot assortiment aan verschillende soorten hartige broodjes bij onze bakkerij in Apeldoorn. Zo hebben we veel soorten croissants met verschillende vullingen. Daarnaast hebben we ook kaasstengels en saucijzenbroodjes. Vind nu de lekkerste hartige broodjes in ons assortiment.


Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag?

Bestel nu uw hartige broodjes bij onze bakkerij in Apeldoorn

U vindt de hartige broodjes terug in onze webshop, maar ook in onze bakkerij in Apeldoorn. Bakkerij van der Wal Jolink heeft een groot assortiment aan verschillende lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan croissantjes, worstenbroodjes of kaasstengels. Bij ons is het mogelijk om brood vooraf te bestellen en dit af te halen in de winkel. Naast het verse brood hebben we ook kleinbrood. Dit is de luxe versie van een alledaags brood. Vaak wordt deze gegeten bij een bijzondere gelegenheid. Heeft u een keer geen zin om ontbijt te maken? Maak dan gebruik van onze ontbijtservice. Dan wordt er een ontbijtje bij u op de stoep afgeleverd. Wilt u iets te snoepen hebben? Bestel dan onze bonbons van het merk Leonidas.

 

Plaats een bestelling

Wilt u een bestelling plaatsen met hartige broodjes bij onze bakkerij in Apeldoorn? Dit kan in onze webshop. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten door ons contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om ons een e-mail te sturen via info@waljolink.nl of neem telefonisch contact op via 055 521 22 14.

Direct contact opnemen