✔ Verse producten
Meerdere vestigingen
Toegewijde vakmensen

Haal het lekkerste banket bij onze bakkerij in Apeldoorn. U vindt het lekkerste gebak en brood in onze bakkerij. Kom bij ons langs of plaats een bestelling in onze webshop. Bakkerij van der Wal Jolink heeft meerdere vestigingen in Apeldoorn en er is zelfs een vestiging in Epe. In deze twee gemeenten bezorgen we ook.


Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag?

Bestel uw banket en lekkernijen in onze bakkerij in Apeldoorn

Banket is een ander woord voor fijner bereid gebak. Het banket bestelt u bij onze bakkerij of in onze webshop. Banket wordt vaak verbonden met een liefdadigheidsactie, omdat het een luxe gebakje is. Wilt u voor uw bedrijf een relatiegeschenk voor een klant bestellen? Bestel dan de volgende keer banket voor uw klant bij onze bakkerij in Apeldoorn. Naast banket bakken we in onze bakkerij ook de lekkerste taarten. Voor elke gelegenheid is er een taart beschikbaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om in onze bakkerij brood te bestellen. Dit kan in onze bakkerij zelf, maar u kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop.

 


Geef uw bestelling door

Wilt u banket bestellen bij onze bakkerij in Apeldoorn? Geef uw bestelling door via ons contactformulier. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling per e-mail naar info@waljolink.nl te sturen of u geeft uw bestelling door via 055 521 22 14.


Direct contact opnemen