De lekkerste maand van het jaar staat weer voor de deur. Verras uw medewerkers of relaties met onze fantastische smaakmakers.

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze Kerst producten. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie m.b.t. staffelkortingen.

Heeft u speciale wensen of wilt u graag advies belt u dan even naar; 055 521 22 14 of 06 52 644 273 en vraag naar Mathilda.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@waljolink.nl met in elk geval uw telefoonnummer dan zoeken wij contact met u.


Weihnachtstollen

Al generaties lang staat Bakkerij van der Wal Jolink bekend om dit fantastische Kerstbrood. In 2019 en 2020 werd onze Kerststol bekroond met goud. Met onze uitgekiende receptuur en de vakmanschap van onze bakkers maken we een feestelijk product, dat met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Het onderscheidt zich in het bijzonder door:

De vulling

Een stol van 1000 gram bevat ca. 250 gram tarwebloem en maar liefst 600 gram vulling! De lekkerste amandelspijs, sappige Turkse rozijnen, frisse Griekse krenten,stukjes geroosterde amandelen uit Californië en fijngemalen mediterrane stukjes sinaasappel en citroen.

De smaak

De smaak van de vulling is het beste wat er in de wereld is te vinden. Voor het deeg gebruiken we natuurlijk ook enkel natuurzuivere grondstoffen met als belangrijkste smaakmaker echte Hollandse boter.

Klik op het filmpje om te zien hoe wij onze Weihnachtstol maken.

De houdbaarheid

Door de unieke samenstelling, de hygiënische verwerking en het grote aandeel van krenten en rozijnen zijn onze Weihnachtsstollen zeker 3 weken houdbaar en lekker. Het is ook mogelijk ze langere tijd in de diepvries te bewaren. De unieke eigenschappen blijven volledig bewaard.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Gewicht

 

 

 

winkelprijs

   

 

               

1000 gram*

 

met spijs

 

€13,25

*eventueel met glazuur

 

€15,25

   

700 gram**

 

met spijs

 

€  9,50

**eventueel met glazuur

 

€10,95

   

500 gram

 

met spijs

 

€  6,85

         

500 gram

 

zonder spijs

 

€  6,25

         

250 gram

 

met spijs

 

€  3,55

         

Verpakking

Gewicht

 

Materiaal

 

lengte

 

breedte

 

hoogte

1000 gram

 

luxe vensterdoos

 

34,5

 

16,5

 

8

700 gram

 

luxe vensterdoos

 

29

 

13

 

7,5

500 gram

 

cellofaan

           

250 gram

 

cellofaan

           

De geglazuurde stollen kunnen eventueel voorzien worden van een (bedrijfs)logo.

Ingrediënten: Rozijnen, krenten, amandelspijs (amandelen, suiker, kippenei (scharrel), glucosestroop, citroen), tarwebloem, water, amandelen, broodverbetermiddel (melkpoeder, plantaardige olie (koolzaad, palm), suiker, veldbonenmeel, aroma (sinaasappel, citroen, kurkuma-extract), bakkersgist, boter, citroenrasp, bakkerszout, kippenei (scharrel), poedersuiker.

Allergie informatie: Dit product bevat tarwe (gluten), kippenei, melk (lactose), schaalvruchten (amandel).

 


Kerst rumbol

De rumbol van Bakkerij van der Wal Jolink is al jarenlang een enorm succes, in 2020 is onze rumbol bekroond met GOUD! Vanwege de heerlijke rumglazuur heeft dit lekkere brood een superfeestelijke uitstraling. Samen met het populaire gewicht van 500 gram heeft dit er voor gezorgd dat onze rumbol al jaren het middelpunt is van menig Kerstontijt, -brunch of –lunch.

Wat is kenmerkend:

De vulling

De rumbol heeft een vulling van heel veel sappige rozijnen, zuivere amandelspijs en fijngemalen sinaasappel en citroen. Verder maakt het aroma van de Jamaicaanse rum dit brood heel exclusief.

De smaak

De sappigste rozijnen, de echte boter, het subtiele aroma van de rum en het gebruik van natuurzuivere grondstoffen maken de rumbol tot een echte traktatie!

De houdbaarheid

Door de unieke samenstelling, de hygiënische verwerking en het grote aandeel van rozijnen is de rumbol zeker 2 weken houdbaar en lekker. Vanwege de glazuurlaag is bewaren in de diepvries wat moeilijker. Tijdens het ontdooien zal de condens de glazuurlaag deels oplossen waardoor deze er minder mooi uit zal gaan zien.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

De Rumbol is in de weken voorafgaand aan de Kerst in de aanbieding. De Rumbol zal zijn afgeprijsd van €8,45 voor €6,75 per stuk. Voor dit product geldt hierom geen staffelkorting.

Verpakking

Materiaal

 

lengte

 

breedte

 

hoogte

luxe vensterdoos

 

24,2

 

16

 

9

De rumbol kan eventueel voorzien worden van een (bedrijfs)logo.

Ingrediënten: Rozijnen, krenten, amandelspijs (amandelen, suiker, kippenei (scharrel), glucosestroop, citroen), tarwebloem, water, broodverbetermiddel (melkpoeder, plantaardige olie (koolzaad, palm), suiker, veldbonenmeel, aroma (sinaasappel, citroen, kurkuma-extract), bakkersgist, boter, natuurlijk rum aroma, rum (Jamaica), karamelsiroop, citroenrasp, bakkerszout, kippenei (scharrel), poedersuiker.

Allergie informatie: Dit product bevat tarwe (gluten), kippenei, melk (lactose), schaalvruchten (amandel).

  


Roomboter amandel kerststaven en kransen

Een echt ambachtelijke roomboter amandelkrans of staaf is een van de meest traditionele feestelijke decembertraktaties die je kunt bedenken. Bakkerij Van der Wal Jolink maakt dit mooie product van het mooiste roomboterbladerdeeg en de lekkerste amandelspijs. De decoratie is niet alleen heel feestelijk door de poedersuiker over licht geroosterd amandelschaafsel maar ook nog eens heel erg lekker.

Wat is kenmerkend:

De spijs

De amandelspijs die wij gebruiken behoort tot de absolute top. Zo bevat onze amandelspijs meer amandelen en minder suiker dan wat de meeste bakkers gebruiken. Ook zijn de amandelstukjes net wat minder fijngemalen wat het net wat exclusiever maakt.

De smaak

De frisse zachte spijsvulling en de luchtige bladerdeegkorst met de geroosterde amandeltjes geeft een fantastische smaakbeleving.

De houdbaarheid

De staven en kransen zijn het lekkerst als ze binnen een paar dagen na aankoop gegeten worden. Daarna wordt met name de korst wat zacht. Als het product voor gebruik een minuut of 10 in een oven van 170°C wordt verwarmd dan wordt de korst wel weer lekker bros. Dan is een staaf of krans tot 2 weken na aankoop nog steeds lekker.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Roomboter amandel kerstkrans

     

€15,45

Roomboter amandel kerststaaf

     

€  7,45

Verpakking

   

Materiaal

 

lengte

 

breedte

 

hoogte

Roomboter amandel kerstkrans

 

luxe doos

 

23

 

23

 

6

Roomboter amandel kerststaaf

 

luxe doos

 

32

 

6

 

6

Ingrediënten: Amandelspijs (Amandelen, suiker, kippenei (scharrel), glucosestroop, citroen), roomboterbladerdeeg (tarwebloem, roomboter, water, sojabloem, zout, kleurstof E160a), amandelen, abrikozenjam), poedersuiker.

Allergie informatie: Dit product bevat tarwe (gluten), kippenei, melk (lactose), schaalvruchten (amandel).

 


Chocolade-notentulband

Een tulband is altijd een van de sfeervolste lekkernijen met Kerst. Deze mooie chocolade-notentulband is een heerlijke en exclusieve variant op de traditionele kersttulbanden. Voor wie de tulband te groot vindt hebben we hetzelfde product ook in een cakevorm.

Wat is kenmerkend:

De basis is een heerlijke melkchocoladecake met daar doorheen geroosterde stukjes hazelnoot. Na het bakken wordt er een zoete hazelnootglazuur overheen gegoten waar als decoratie nog wat geroosterde amandeltjes op gestrooid worden. De tulband onderscheidt zich nog extra omdat er ook nog een ring amandelspijs in zit zodat elk plakje een ‘oog’ met spijs heeft. Deze zit niet in de cakevariant.

De smaak

Door de veelheid aan smaakmakende ingrediënten is de smaak moeilijk te beschrijven. Er is eigenlijk geen overheersende smaak maar de termen zoet, karamel, melkchocolade, licht geroosterde noten geven een aardige indicatie.

De houdbaarheid

Wij adviseren om dit product uiterlijk tot 14 dagen na aankoop te consumeren. U kunt deze tulband in de koelkast bewaren maar laat het voor gebruik wel goed op kamertemperatuur komen. Dan komt de smaak volledig tot zijn recht. Ook invriezen is goed mogelijk.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Chocolade-notencake

     

€6,65

Chocolade-notentulband

     

€15,95

   


Roombotertulband

Een tulband is altijd een van de sfeervolste lekkernijen met Kerst. Deze mooie Moskovische roombotertulband is de echte traditionele Kersttulband.

Omschrijving van het product

Een Moskovische tulband heeft als basis een stevig roombotercakebeslag waar een grote hoeveelheid krenten en rozijnen doorgemengd worden. Het eindresultaat is stevig, niet zo luchtig maar wel lekker mals.

De smaak

Het is belangrijk om de tulband te eten op kamertemperatuur. Dan komt de smaak van de zuidvruchten en het aroma van de roomboter het best tot zijn recht. Ook is de tulband bij kamertemperatuur veel malser dan wanneer het product koud is. Het fijne aroma van vanille maakt de Kerstsfeer compleet.

De houdbaarheid

Wij adviseren om dit product uiterlijk tot 8 dagen na aankoop te consumeren. U kunt deze tulband eventueel een langere tijd in de diepvries bewaren.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Roombotertulband € 15,95

Verpakking

Materiaal

 

lengte

 

breedte

 

hoogte

luxe vensterdoos

 

19

 

19

 

11

Ingrediënten: Cakemix (suiker, tarwebloem, zetmeel, rijsmiddelE400, E500, aroma), rozijnen, krenten, roomboter 23%, kippenei (scharrel), water, zout.

Allergie informatie: Dit product bevat tarwe (gluten), kippenei, melk (lactose).

 

 


Veluwse boeren appelcake

Je zou kunnen zeggen dat dit een taart is in de vorm van een grote cake. De buitenkant van de cake is gemaakt van roomboterkoek, op deze koek zit een laagje abrikozenjam, daar weer op een heerlijke roombotercake en tot slot een flinke hoeveelheid verse appel. Het geheel is transparant geglaceerd waardoor er een prachtige glans ontstaat, de verse appel goed beschermd is en zijn smaak behoud. Het gewicht van een hele cake is ruim 2 kilogram!

De smaak

Een combinatie van de geurige roomboter, de frisse appel en de zoete abrikoos is een feest voor alle zintuigen. De smaak van de cake komt het beste tot zijn recht als deze op kamertemperatuur wordt gegeten.

Houdbaarheid

Wij adviseren om dit product thuis in de koelkast te bewaren en uiterlijk tot 8 dagen na
aankoop te consumeren. Wel ongeveer een uur voor gebruik uit de koelkast halen.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Veluwse appelcake

     

€20,60

Halve Veluwse appelcake

     

€10,55

Ingrediënten: Cakemix (suiker, tarwebloem, zetmeel, rijsmiddelE400, E500, aroma), appel, roomboter, kippenei (scharrel), abrikozenjam, water, suiker, glucosestroop, zout.

Allergie informatie: Dit product bevat tarwe (gluten), kippenei, melk (lactose).

 


Ambachtelijke Kerst taarten

Luchtige laagjes cake, vers fruit en de meest smaakvolle slagroom! De Kerst slagroomtaart is verkrijgbaar in 2 varianten. de marsepein variant en de slagroom variant.

De taart is inclusief chocolade afbeelding "Fijne feestdagen". Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om in plaats hiervan de taart van uw eigen logo of boodschap te voorzien.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW

De Kerst slagroomtaart is verkrijgbaar vanaf €21,70 (10 persoons taart van 20x20 cm)

De Kerst marsepeintaart is verkrijgbaar vanaf €24,60 (10 persoons taart van 20x20 cm)

Voor onze taarten geldt niet de normale staffelkorting. Afhankelijk van uw wensen en afname kunnen wij de prijs bepalen. Een eventuele offerte kunt u het beste aanvragen via info@waljolink.nl

  

 


Staffelkortingen.

Speciaal voor bedrijven die de heerlijke producten cadeau willen doen aan hun medewerkers of relaties hanteren wij de volgende interessante staffelkortingen.

Meer dan 10 stuks

     

10% korting

Meer dan 25 stuks

     

15% korting

Meer dan 50 stuks

     

20% korting

Meer dan 100 stuks

     

25% korting

 

     

 

Heeft u speciale wensen of wilt u graag advies belt u dan even naar 055 521 22 14 of 06 52 644 273 en vraag naar Mathilda.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@waljolink.nl met in elk geval uw telefoonnummer dan zoeken wij contact met u.

Staffelkorting

Onderstaande prijzen gelden alleen bij bestellingen per mail of via bovenstaande telefoonnummers. In onze winkels gelden deze kortingen niet!

In de eerste prijskolom staat onze winkelprijs incl. BTW.  Netto prijzen exclusief BTW worden dan:

Producten met een sterretje kunnen worden voorzien van een bedrijfslogo op chocolade. Hiervoor wordt €1,- per logo in rekening gebracht.