Sint smaakmakers

De lekkerste maand van het jaar staat weer voor de deur. Verras uw medewerkers of relaties met onze fantastische smaakmakers.

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze Sinterklaas producten. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie m.b.t. staffelkortingen.

Heeft u speciale wensen of wilt u graag advies, belt u dan even naar (055) 521 22 14 of 06 5264 4273 en vraag naar Mathilda.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@waljolink.nl met in elk geval uw telefoonnummer dan zoeken wij contact met u.

Klik hier voor meer informatie over onze Kerst smaakmakers.

Klik hier voor meer informatie over onze Oud & nieuw smaakmakers.

 


Luxe Chocoladeletter

DSC 0193.1. websiteBijzonder smaakvolle ambachtelijke chocoladeletters in de smaken puur, melk & wit. Voor de productie van onze chocoladeletters maken wij gebruik van de lekkerste chocolade. De chocoladeletter is verkrijgbaar in de letters S en P. De letter wordt feestelijk versierd. U kunt er ook voor kiezen om de letter te voorzien van uw eigen bedrijfslogo.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Luxe chocoladeletter €7,15.

Voor onze chocoladeletter geldt niet de normale staffelkorting. Afhankelijk van uw wensen en afname kunnen wij de prijs bepalen. Een eventuele offerte kunt u het beste aanvragen via info@waljolink.nl

   


Keallepoaten

KeallepoatenDeze van oorsprong Friese lekkernij wordt bereid met onder meer smaakvolle honing en anijs.

Bekijk hier een aantal foto’s van de productie van onze Keallepoaten.

Wat is kenmerkend:

De smaak

De smaak kan het beste omschreven worden als die van een luxe ambachtelijke variant op de ‘taai taai pop’.

De houdbaarheid

De Keallepoaten blijven na aankoop zeker 3 weken heerlijk van smaak.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Keallepoaten per pakje van 2 stuks €2,55.

Ingrediënten: (Rogge)bloem, dextrose, water, honing, suiker, rijsmiddel (E500ii – E503iii), aardappelzetmeel, anijs, volle (melk).

 


Letters & staven

Een echt ambachtelijke roomboteramandelstaaf of letter is natuurlijk onmisbaar in de Sinterklaasperiode. In 2020 en 2021 zijn onze amandelstaven bekroond met GOUD! Bakkerij van der Wal Jolink maakt dit heerlijke product van het mooiste roomboterbladerdeeg en de lekkerste amandelspijs.

DSC 0131 beperkt scherp klein

Wat is kenmerkend:

De spijs

De amandelspijs die wij gebruiken behoort tot de absolute top. Zo bevat onze amandelspijs meer amandelen en minder suiker dan wat de meeste bakkers gebruiken. Ook zijn de amandelstukjes net wat minder fijngemalen wat het net wat exclusiever maakt.

De smaak

De frisse zachte spijsvulling in combinatie met de luchtige bladerdeegkorst zorgen er voor dat dit product altijd smaakt naar meer.

De houdbaarheid

De staven en letters zijn het lekkerst als ze binnen een paar dagen na aankoop gegeten worden. Daarna wordt met name de korst wat zacht. Als het product voor gebruik een minuut of 10 in een oven van 170°C wordt verwarmd dan wordt de korst wel weer lekker bros. Dan is een staaf of krans tot 2 weken na aankoop nog steeds lekker.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Roomboter amandelstaaf

     

€   5,80

Roomboter amandelletter M of letter S

     

€ 12,90

Overige roomboter amandelletters

     

€ 13,90

Verpakking

 

 materiaal

 

 lengte

 

 breedte

 

hoogte

Roomboter amandelstaaf

 cellofaan

 

 32

 

6

 

6

Roomboter amandelletters

 luxe vensterdoos

 

 28

 

21

 

6

Ingrediënten: Amandelspijs: ((amandelen), suiker, (ei), glucosestroop, citroenvezel, citroenaroma) tarwebloem (gluten), roomboter (melk)(ei), water, zout, caroteen

  


Brokken & Poppen

DSC0317 2 2016.4.3In 2020 en 2021 zijn onze speculaasbrokken bekroond met goud!! Er is speculaas en speculaas maar de speculaasbrokken en speculaaspoppen van Bakkerij van der Wal Jolink behoren zonder twijfel tot de absolute top. Natuurlijk puur ambachtelijk met zuivere roomboter en, het belangrijkste, de beste en lekkerste kruiden en specerijen.

Bekijk hier een aantal foto’s van de productie van onze Speculaasbrokken.

Wat is kenmerkend:

De koek

Heerlijk bros en krokant. In het bijzonder de brokken hebben een prachtige fijne luchtige structuur. Deze zijn qua smaakbeleving zelfs nog iets lekkerder dan de poppen. De poppen zijn iets steviger om er voor te zorgen dat het model strak en herkenbaar blijft.

De smaak

De heerlijke gemengde specerijen de roomboter geven een ware smaaksensatie.

De houdbaarheid

De brokken en poppen zijn zonder problemen 4 weken houdbaar mits u ze goed afgesloten droog bewaard op een niet te warme plaats.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Speculaasbrok 250 gram

     

€ 3,60

Speculaaspop 100 gram per 2 stuks

     

€ 3,40

Speculaaspop 250 gram

     

€ 5,65

Speculaaspop 500 gram

     

€10,25

Verpakking

 

 materiaal

 

 lengte

 

 breedte

 

hoogte

Speculaasbrok 250 gram

 cellofaan

           

Speculaaspop 100 gram per 2 stuks

 cellofaan

           

Speculaaspop 250 gram

 luxe sinterklaas doos

 

 16,5

 

35

 

2

Speculaaspop 500 gram

 luxe sinterklaas doos

 

 22

 

50

 

2,5

Ingrediënten: Tarwebloem (gluten), suiker, roomboter (melk)(ei), citroenschil, karne(melk), specerijen (koriander)(amandelen), gemodificeerd zetmeel, citroenzuur, citroenextract, rijsmiddel (E450i, E500ii, E503ii), aardappelzetmeel

 


Gevuld speculaas

DSC0197gevuld speculaas cut kleinGevuld speculaas is de meest exclusieve speculaasvariant die er is. Vooral als die zo zacht en zo goed gevuld is als de kwaliteit van Bakkerij van der Wal Jolink.

Wat is kenmerkend:

De vulling

Zeer exclusieve iets grover gemalen amandelspijs met een heel groot percentage amandelen. Nog meer amandelen en het zou geen spijs meer zijn. Deze spijs is heerlijk zacht gemaakt met scharrelei en glucosestroop. Hierdoor blijft de spijs ook heel lang zacht na aankoop.

De smaak

De heerlijke zachte spijs samen met een al even zachte roomboterkoek met pittige speculaaskruiden staan garant voor een tongstrelende traktatie

De houdbaarheid

Ons gevuld speculaas blijft na aankoop zeker 10 dagen heerlijk zacht en smakelijk. U dient het dat wel goed afgesloten te bewaren. Indien nodig kunt u gevuld speculaas langere tijd bewaren in de diepvries.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Gevuld speculaas per pakje van ca. 240 gram €6,30.

Ingrediënten: Amandelspijs: ((amandelen), suiker, (ei), glucosestroop, citroenvezel, citroenaroma) (amandelen), tarwebloem (gluten), roomboter (melk), suiker, water, tarwezetmeel (gluten)(ei), specerijen (koriander), zout, rijsmiddel E500, aroma, caroteen,

 


Ouwe taaie

ouwe taaieGeen koek, geen taai, geen speculaas maar Ouwe taaie. Stevig, zacht maar vooral erg lekker. Dit jaar is onze Ouwe taaie bekroond met GOUD!

Bekijk hier een aantal foto’s van de productie van onze Ouwe taaie.

Wat is kenmerkend:

Omschrijving

Een zeer bijzonder product binnen ons assortiment. Een erg smaakvolle, zachte, pittig gekruide lekkernij voor bij de koffie. Aan het deeg zijn de beste amandelen en cashewnoten toegevoegd. Dit alles tezamen maakt ook dit product van zeer hoogstaande kwaliteit zoals u van ons gewend bent.

De smaak

Dit bijzondere product is heerlijk op smaak gebracht door de vele kruiden, de amandelen en cashewnoten zorgen voor net dat beetje extra, waardoor de smaak compleet is.

De houdbaarheid

Ook na twee weken is de ouwe taaie nog heerlijk van smaak.

Adviesverkoopprijs inclusief BTW (onze winkelprijs)

Ouwe taaie € 4,95

De Ouwe taaie wordt in cellofaan verpakt.

Ingrediënten: Tarwebloem (gluten), suiker, roomboter (melk), volle (melk), gember, (cashewnoten)(amandelen), specerijen (koriander), cederappelschil, glucose-fructosestroop, suiker, citroenzuur, rijsmiddel (E450i, E500ii, E503ii), aardappelzetmeel. 

 


Ambachtelijke Sinterklaas taarten

Sinterklaas slagroomtaart website v2Luchtige laagjes cake, vers fruit en de meest smaakvolle slagroom! De Sinterklaas slagroomtaart is verkrijgbaar in 2 varianten. de marsepein variant en de slagroom variant.

De taart is inclusief chocolade afbeelding "van sinterklaas". Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om in plaats hiervan de taart van uw eigen logo of boodschap te voorzien.

Adviesverkoopprijs inclusief BTWSinterklaas marsepein website

De Sinterklaas slagroomtaart is verkrijgbaar vanaf €22,35 (10 persoons taart van 20x20 cm)

De Sinterklaas marsepeintaart is verkrijgbaar vanaf €25,35 (10 persoons taart van 20x20 cm)

Voor onze taarten geldt niet de normale staffelkorting. Afhankelijk van uw wensen en afname kunnen wij de prijs bepalen. Een eventuele offerte kunt u het beste aanvragen via info@waljolink.nl

 

 


Staffelkortingen.

Speciaal voor bedrijven die de heerlijke producten cadeau willen doen aan hun medewerkers of relaties hanteren wij de volgende interessante staffelkortingen.

Meer dan 10 stuks

     

10% korting

Meer dan 25 stuks

     

15% korting

Meer dan 50 stuks

     

20% korting

Meer dan 100 stuks

     

25% korting

 

     

 

Heeft u speciale wensen of wilt u graag advies belt u dan even naar 055 521 22 14 of 06 52 644 273 en vraag naar Mathilda.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@waljolink.nl met in elk geval uw telefoonnummer dan zoeken wij contact met u.

Staffelkorting

Onderstaande prijzen gelden alleen bij bestellingen per mail of via bovenstaande telefoonnummers. In onze winkels gelden deze kortingen niet!

In de witte kolom staat onze winkelprijs incl. BTW.  Netto prijzen exclusief BTW worden dan:

 staffel sint v2