✔ Verse producten
Meerdere vestigingen
Toegewijde vakmensen

Koop nu de lekkerste bonbons van het merk Leonidas bij Bakkerij van der Wal Jolink in Apeldoorn. Zijn de bonbons voor een speciale gelegenheid? Bestel ze dan met een gift box erbij. Zo heeft u gelijk een perfect cadeau om te geven. Chocola is namelijk de weg naar ieders hart. Bekijk nu het hele assortiment.


Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag?

Bestel de lekkerste bonbons bij onze bakkerij in Apeldoorn

Bestel de bonbons van Leonidas bij onze bakkerij in Apeldoorn. De bonbons zijn een perfect cadeau voor iedere gelegenheid. Naast bonbons is het ook mogelijk om taart te bestellen bij onze bakkerij. We hebben veel zoetigheden, maar ook hartige broodjes. Onder de hartige broodjes valt ook ons kleinbrood, dit wordt ook wel een luxe brood genoemd. Dit is een brood dat niet meer weegt dan 100 gram en wordt vaak gebruikt bij een luxe ontbijt. U ontvangt dit soort brood ook als u een ontbijt bestelt via  onze ontbijtservice.

 


Bekijk al onze vestigingen

Kom langs in een van onze vestigingen in Apeldoorn of Epe en ontdek de lekkerste bonbons. Het is ook mogelijk om van tevoren een bestelling te plaatsen. Stuur ons een e-mail via info@waljolink.nl of bel ons op 055 521 22 14. U geeft uw bestelling door en onze vakmensen laten weten wanneer u de bestelling op kan halen of wanneer we deze bij uw komen bezorgen.

Direct contact opnemen