✔ Verse producten
Meerdere vestigingen
Toegewijde vakmensen

Het bestellen van relatiegeschenken gaat gemakkelijk bij onze bakkerij in Apeldoorn. Liefde gaat door de maag, dus hoe leuk is het om een gebakje als relatiegeschenk mee te nemen naar een klant.  Het is een uiting van waardering en het is ook nog eens enorm lekker. Bekijk nu het volledige assortiment van Bakkerij van der Wal Jolink.


Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag?

Gebakjes als relatiegeschenken bestellen bij onze bakkerij in Apeldoorn

Gebak en taart is een mooi relatiegeschenk, omdat liefde door de maag gaat. U laat waardering blijken met onze zoete en hartige lekkernijen uit Apeldoorn. Bekijk bijvoorbeeld onze taarten. Deze worden gebakken door échte vakmensen. Het is ook mogelijk om het logo van uw bedrijf op de taart te zetten. Wilt u uw klant wat meer keus aanbieden? Ga dan voor onze gebakjes. Kies een aantal verschillende smaken, want er is altijd keuze genoeg. Heeft u een meeting met een klant in de vroege ochtend? Laat onze ontbijtservice een overheerlijk ontbijt bezorgen. Laat waardering blijken aan uw klanten en bestel de lekkerste relatiegeschenken bij onze bakkerij in Apeldoorn.

 

Geef nu uw wensen door

Wilt u relatiegeschenken bij onze bakkerij in Apeldoorn bestellen? Bekijk ons assortiment en geef uw wensen aan door  ons contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@waljolink.nl of neem telefonisch contact op via 055 521 22 14. Bespreek uw wensen met onze vakmensen.

Direct contact opnemen