✔ Verse producten
Meerdere vestigingen
Toegewijde vakmensen

Wilt u een taart met het logo van uw bedrijf erop laten maken in regio Apeldoorn? Kom dan langs bij Bakkerij van der Wal Jolink. Hier vindt u onze verschillende soorten taarten. Onze vakmensen uit Apeldoorn leggen uit op welke taart het logo gezet kan worden. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om een puntje van de taart te komen proeven.


Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag?

Laat een taart met uw logo erop maken bij onze bakkerij in Apeldoorn

Wilt u een taart met het logo van uw bedrijf bestellen bij onze bakkerij in Apeldoorn? Geef dit dan door aan onze vakmensen. Kies een van onze taarten uit en laat hier het logo van uw bedrijf op plaatsen. Een taart met uw logo erop kan ook een uniek en lekker relatiegeschenk zijn voor uw klanten. Naast taarten en gebak hebben we ook de lekkerste bonbons van het merk Leonidas in huis. Deze bonbons kunnen ook worden verpakt als een geschenk. Natuurlijk is het in onze bakkerij ook mogelijk om brood te bestellen. U kunt de broden van tevoren bestellen en in de winkel afhalen, zo weet u zeker dat uw brood er nog is.

 

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie ontvangen over het bedrukken van een taart met een logo bij onze bakkerij in Apeldoorn? Lees dan nu hoe ons bedrijf te werk gaat. Geef aan welke taart u wenst, voor hoeveel personen de taart is én stuur het logo op als u een e-mail stuurt naar info@waljolink.nl. Onze vakmensen nemen contact met u op en spreken af wanneer uw taart klaar is. Heeft u nog vragen? Neem gerust telefonisch contact op met ons via 055 521 22 14.

Direct contact opnemen