✔ Verse producten
Meerdere vestigingen
Toegewijde vakmensen

De lekkerste taart kunt u bestellen of afhalen bij Bakkerij van der Wal Jolink in Apeldoorn. Je kunt een taart bij ons makkelijk bestellen via de webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om de taart te voorzien van een foto, logo of tekst. Voor elke gelegenheid kunt u gemakkelijk taart bestellen via de webshop van onze bakkerij in Apeldoorn.


Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag?

Het bestellen van taart in Apeldoorn

Heeft u een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld het vieren van een verjaardag? Bestel dan nu verschillende soorten taart bij onze bakkerij in Apeldoorn. Wilt u een taart bestellen voor uw bedrijf of als relatiegeschenk? Kies dan voor een taart met een logo erop. Dit is perfect voor een bedrijfsfeest. Naast taart maakt onze bakkerij ook heerlijk gebak. Serveer ons gebak bij de koffie of op een feest. Naast taart en gebak is het bij onze bakkerij in Apeldoorn ook mogelijk om overheerlijk brood te bestellen. Elke ochtend staan onze vakmensen extra vroeg op om vers brood te bakken en onze winkels te bevoorraden met onze smaakmakers. Dit brood kunt u bestellen in onze webshop of in een van onze winkels.  

Vraag om meer informatie

Het bestellen van taart gaat enorm makkelijk via de webshop van onze bakkerij in Apeldoorn. Voor elke gelegenheid is er een taart. Bestel een taart via onze webshop, of stuur een e-mail met uw wensen naar info@waljolink.nl. Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 055 521 22 14 als u meer informatie wilt over onze bakkerij en de taarten die we bakken.

Direct contact opnemen