✔ Verse producten
Meerdere vestigingen
Toegewijde vakmensen

Het is mogelijk om taart te bestellen bij onze bakkerij in Apeldoorn. Bakkerij van der Wal Jolink uit Apeldoorn maakt de lekkerste taart, die u kunt bestellen of afhalen. Een taart wordt vaak gemaakt voor een speciale gelegenheid, denk bijvoorbeeld aan een verjaardag of de geboorte van een kindje. Het bestellen van de taart gaat makkelijk via de webshop van onze bakkerij in Apeldoorn.


Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag?

Het bestellen van taart in Apeldoorn

Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag? Bestel dan nu verschillende soorten taart bij onze bakkerij in Apeldoorn. Daarnaast is het ook mogelijk om taart te bestellen in de webshop van onze bakkerij in Apeldoorn. Wilt u een taart bestellen voor uw bedrijf? Het is mogelijk om een taart met een logo erop te bestellen. Dit is perfect voor een bedrijfsfeest. Naast taart maakt onze bakkerij ook heerlijk gebak. Serveer ons gebak bij de koffie of op een feest. Elke ochtend staan onze vakmensen extra vroeg op om ons ambachtelijke brood af te bakken en in de schappen te leggen. Dit brood kunt u bestellen in onze webshop of in de bakkerij zelf.


Vraag om meer informatie

Het bestellen van taart gaat enorm makkelijk via de webshop van onze bakkerij in Apeldoorn. Voor elke gelegenheid is er een taart. Bestel een taart via onze webshop, of stuur ons een e-mail met uw wensen naar info@waljolink.nl. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 055 521 22 14 als u meer informatie wilt over ons bedrijf en de taarten die we bakken.

Direct contact opnemen