✔ Verse producten
Meerdere vestigingen
Toegewijde vakmensen

Heeft u iets te vieren en wilt u een heerlijke taart bestellen in Apeldoorn? De lekkerste taarten kunt u afhalen of online bestellen bij Bakkerij van der Wal Jolink in Apeldoorn. U heeft bij ons ruime keuze uit verschillende taarten. Wilt u de taart van een foto of een persoonlijke boodschap voorzien? Ook dat is mogelijk wanneer u taarten gaat bestellen via onze webshop. Wij proberen met al uw wensen rekening te houden.


Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag?

Welke soorten taart kunt u bij ons bestellen?

In onze webshop vindt u verschillende taarten en soorten gebak die u kunt bestellen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor de lekkerste appeltaart, verse slagroomtaart of de smaakvolle chocoladetaart. Indien gewenst, kunnen wij de taarten voorzien van een boodschap, of kies ervoor om een taart met logo te bestellen. Ook hebben wij verschillende taarten voor speciale gelegenheden, zoals een geboortebrood, een Abraham- of Sarah-geschenk en diverse verjaardagstaarten. Heeft u iets te vieren op uw werk? Maak uw collega’s of uw medewerkers blij met onze relatiegeschenken. Naast verschillende soorten taart, kunt u bij ons ook overheerlijk brood bestellen. Elke ochtend staan onze vakmensen extra vroeg op om al onze verse lekkernijen te bakken en de winkels te bevoorraden met onze smaakmakers.

Vier uw feestelijke gelegenheden met onze taarten

Wilt u een heerlijke taart bestellen voor een speciale of feestelijke gelegenheid? Maak uw keuze in de webshop of kom langs in onze bakkerswinkel om de taarten te bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen over het bestellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in een van onze winkels om uw vragen te stellen.

Direct contact opnemen