✔ Verse producten
Meerdere vestigingen
Toegewijde vakmensen

Wilt u brood bestellen bij onze bakkerij in Apeldoorn? Het is mogelijk om brood te bestellen in de webshop van onze bakkerij of kom bij ons langs in Apeldoorn. De vakmensen van Bakkerij van der Wal Jolink staan elke ochtend vroeg op om brood te bakken en in de schappen te leggen. Dit brood kunt u bestellen bij onze bakkerij in Apeldoorn.


Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag?

Brood bestellen bij onze bakkerij in Apeldoorn

Het bestellen van broodjes gaat gemakkelijk via de webshop van onze bakkerij in Apeldoorn of Epe. Onze vakmensen bakken de lekkerste broden. In ons assortiment hebben we verschillende soorten brood. We hebben bijvoorbeeld witbrood, tarwebrood en volkorenbrood. Daarnaast hebben we ook kleinbrood. Dit is brood dat onder de 100 gram weegt. Het brood wordt ook wel eens luxe brood genoemd, omdat het vaak bij luxere ontbijtjes of lunch wordt geserveerd. Bij onze bakkerij in Apeldoorn en Epe is het ook mogelijk om broodjes te bestellen. Daarnaast hebben we  een banketafdeling. Hier vindt u verschillende soorten gebakjes en lekkernijen die u in onze bakkerij of webshop bestelt.

Laat uw brood bezorgen in Apeldoorn

Het is ook mogelijk om uw brood en uw broodjes te bestellen en bij u thuis te laten bezorgen in Apeldoorn of Epe. Naast het bestellen van brood kunt u ook gebruikmaken van onze ontbijtservice. Dan wordt er een ontbijtje bij u thuisbezorgd. Geniet nu van onze heerlijke afgebakken broodjes zonder dat u de deur uit hoeft. U kiest zelf tussen hartige broodjes, zoete broodjes of een combinatie van beide. Het is ook mogelijk om u compleet te laten verrassen. Dit kunt u allemaal aangeven bij onze bakkerij als u het brood besteld.


Bekijk ons hele assortiment

Bekijk nu het hele assortiment aan broodjes van onze bakkerij in Apeldoorn en laat ze bezorgen bij u thuis. Het is mogelijk om één brood te bestellen bij onze bakkerij in Apeldoorn en Epe of bestel meerdere broodjes en laat ze bij u thuis bezorgen. Geef uw bestelling door via een e-mail naar info@waljolink.nl. Het is ook mogelijk om uw bestelling telefonisch door te geven via 055 521 22 14. Bestel nu alle lekkernijen en broodjes die u lekker vindt.


Direct contact opnemen