✔ Verse producten
Meerdere vestigingen
Toegewijde vakmensen

Wilt u brood bestellen bij onze bakkerij in Apeldoorn? Kies er dan voor om brood te bestellen in de webshop of kom bij ons langs in Apeldoorn. De vakmensen van Bakkerij van der Wal Jolink staan elke ochtend vroeg op om brood te bakken en in de schappen te leggen. Dit brood kunt u bestellen bij onze bakkerij in Apeldoorn.


Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag?

Brood bestellen bij onze bakkerij in Apeldoorn

Het bestellen van broodjes gaat gemakkelijk via de webshop van onze bakkerij in Apeldoorn of Epe. Onze vakmensen bakken de lekkerste broden. In ons assortiment vindt u verschillende soorten brood. U kiest bijvoorbeeld uit witbrood, tarwebrood en volkorenbrood. Daarnaast hebben we ook kleinbrood. Dit is brood dat onder de 100 gram weegt. Het brood wordt ook wel eens luxe brood genoemd, omdat het vaak bij uitgebreide ontbijtjes of lunch wordt geserveerd. Bij onze bakkerij in Apeldoorn is het ook mogelijk om broodjes te bestellen en te laten bezorgen. Dit kan uiteraard ook in Epe. Daarnaast hebben we een banketafdeling. Hier vindt u verschillende soorten gebakjes en lekkernijen.

Laat uw brood bezorgen in Apeldoorn

U kunt ook uw brood en uw broodjes bestellen en bij u thuis laten bezorgen in Apeldoorn of Epe. Er is zelfs een uitgebreide ontbijtservice. Geniet nu van onze heerlijke afgebakken broodjes zonder dat u de deur uit hoeft. U kiest zelf tussen hartige broodjes, zoete broodjes of een combinatie van beide. Het is ook mogelijk om u compleet te laten verrassen. Dit kunt u allemaal aangeven bij onze bakkerij als u het brood besteld.

 

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bekijk nu het uitgebreide assortiment aan broodjes van onze bakkerij in Apeldoorn en laat ze bezorgen bij u thuis. Kies ervoor om één brood te bestellen bij onze bakkerij in Apeldoorn of bestel meerdere broodjes en laat ze bij u thuis bezorgen in bijvoorbeeld Epe. Geef uw bestelling door via een e-mail naar info@waljolink.nl. Het is ook mogelijk om uw bestelling telefonisch door te geven via 055 521 22 14. Bestel nu alle lekkernijen en broodjes die u lekker vindt.


Direct contact opnemen