ontbijtservice v4

Ontbijt bestellen in Apeldoorn

Wilt u een compleet ontbijt bestellen en thuis laten bezorgen in de regio Apeldoorn? Bij Bakkerij van der Wal Jolink in Apeldoorn profiteert u van een zeer uitgebreide ontbijtservice. Het ontbijt wordt in een mandje thuisbezorgd en kan, indien gewenst, worden voorzien van een persoonlijke boodschap. Het bestellen van een ontbijt kan in de winkel of u doet dit eenvoudig online.

Wij bezorgen een compleet ontbijt bij u thuis

Met onze ontbijtservice krijgt u een heerlijk ontbijt vanuit onze bakkerswinkel bij u thuisbezorgd. Het ontbijt dat u ontvangt is helemaal compleet en laat u genieten van een mooie ochtend. U ontvangt vers afgebakken broodjes, broodbeleg en verse eieren. Tevens heeft u de keuze of u extra hartige broodjes of zoete broodjes bijbesteld. Geef het ook aan als u allergieën of intoleranties heeft bij het bestellen van een ontbijt, dan wordt hier rekening mee gehouden. Wilt u gebruikmaken van onze ontbijtservice? Het ontbijt dient twee dagen van tevoren besteld te worden.

Heeft u iets te vieren? Laat ontbijt bij u thuis bezorgen

Wilt u voor een speciale gelegenheid ontbijt bij u thuis laten bezorgen? Naast ontbijt en broodjes, hebben we in onze bakkerij natuurlijk nog veel meer lekkers. Zo hebben we bijvoorbeeld overheerlijk gebak. Een gebakje is perfect voor een verjaardag of voor een feest. Naast gebak verkopen we ook verschillende bonbons van het merk Leonidas. Dit is een perfect cadeau om iemand mee te verwennen.

Geniet van een uitgebreid en vers ontbijt

Het is mogelijk om nu een ontbijt te bestellen bij Bakkerij van der Wal Jolink, want onze ontbijtservice staat voor u klaar. Bestel het complete ontbijt via onze webshop. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze winkel en het ontbijt ter plekke te bestellen. Heeft u vragen over het ontbijt? Profiteer van onze uitgebreide ontbijtservice en laat een heerlijk ontbijt met onze broodspecialiteiten bij u thuis bezorgen!