ontbijtservice v4

Ontbijt bestellen in Apeldoorn

U kunt bij ons een zeer compleet ontbijt bestellen en bij u thuis in regio Apeldoorn laten bezorgen. Dit ontbijt is fantastisch om te geven en om te krijgen. Het ontbijt wordt in een mandje thuisbezorgd en kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap. Kom naar een van onze winkels in Apeldoorn of bel ons voor meer informatie over onze ontbijtservice of voor het rechtstreeks bestellen van een ontbijt.

Laat uw ontbijt bij u thuis bezorgen in Apeldoorn

Met onze ontbijtservice krijgt u een heerlijk ontbijt vanuit onze bakkerij in Apeldoorn bij u thuisbezorgd. Het ontbijt dat u ontvangt is helemaal compleet en laat u genieten van een mooie ochtend. U ontvangt vers afgebakken broodjes, broodbeleg en eieren. U kunt zelf kiezen of u extra  hartige broodjes of zoete broodjes bijbesteld. De ontbijtservice van onze bakkerij uit Apeldoorn denkt hieraan. Geef het ook aan als u allergieën of intoleranties heeft, dan wordt hier rekening mee gehouden. Maak nu gebruik van de ontbijtservice via onze webshop. De ontbijtjes moeten twee dagen van te voren besteld worden.

Ons assortiment

Naast ontbijt en broodjes hebben we in onze bakkerij natuurlijk nog veel meer. Zo hebben we bijvoorbeeld overheerlijk gebak. Een gebakje is perfect voor een verjaardag of voor een feest. Bestel nu al uw gebakjes bij onze bakkerij en geniet van de lekkernijen. Naast gebak verkopen we ook bonbons van het merk Leonidas. Bonbons zijn een perfect cadeau om iemand mee te verwennen. Bekijk nu ons volledige assortiment en bestel de lekkernijen eenvoudig.

Neem contact op met onze bakkerij

Het is mogelijk om nu een ontbijt te bestellen bij Bakkerij van der Wal Jolink in Apeldoorn, want de ontbijtservice staat voor u klaar. Bestel een ontbijtje via onze webshop. Heb je vragen over het ontbijt? Stuur ons dan een e-mail via info@waljolink.nl of bel ons op 055 521 22 14. U kunt ook ons contactformulier invullen. Maak nu gebruik van de ontbijtservice van onze bakkerij in Apeldoorn en laat uw ontbijt bezorgen bij u thuis.