✔ Verse producten
Meerdere vestigingen
Toegewijde vakmensen

Wilt u gebak kopen in regio Apeldoorn? Kom dan langs bij Bakkerij van der Wal Jolink. Wij hebben het lekkerste gebak van Apeldoorn. Een gebakje maakt elke situatie gelijk feestelijk en bijzonder. Het is mogelijk om de gebakjes in kleine of grote aantallen te bestellen of af te halen in onze bakkerij. Het afhalen kan bij al onze vestigingen in Apeldoorn en Epe.


Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag?

Het lekkerste gebak van Apeldoorn

Haal uw gebak af bij een van onze vestigingen in Apeldoorn of Epe. Onze bakkerij heeft een groot assortiment aan producten. We hebben lekkere gebakjes, maar ook taarten en natuurlijk vers brood. De taarten kunt u vooraf bestellen. Deze worden helemaal vers en naar uw wens gemaakt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een taart met een logo of een foto erop te laten maken. Wilt u iets verfijndere lekkernijen? Bekijk dan onze banketafdeling. Hier vindt u ons verfijnde gebak. Naast al deze zoete lekkernijen is het natuurlijk ook mogelijk om verse broodjes te bestellen bij onze bakkerij. Deze worden elke ochtend vers afgebakken door onze vakkundige bakkers.

 

Bestel de aanbiedingen

Bekijk nu al de verschillende aanbiedingen die onze bakkerij in haar assortiment heeft. Elke week proberen we leuke aanbiedingen te bedenken. U vindt de aanbiedingen terug op onze facebookpagina of buiten op het stoepbord voor onze bakkerij. Heeft u een leuk idee voor een actie? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@waljolink.nl of bel ons op 055 521 22 14 en laat uw ideeën achter.

Direct contact opnemen