✔ Verse producten
Meerdere vestigingen
Toegewijde vakmensen

Bestel nu verschillende soorten kleinbrood bij onze bakkerij in Apeldoorn. Met kleinbrood wordt brood tot 100 gram bedoeld. Een ander woord voor kleinbrood is 'luxe broodjes', omdat ze geproduceerd worden in kleinere gewichtseenheden en in verschillende, vaak bewerkelijke, vormen. Wij hebben verschillende soorten kleinbrood in het assortiment van onze bakkerij in Apeldoorn.


Heeft u een speciale gelegenheid of viert u een verjaardag?

Kleinbrood vindt u in onze bakkerij in Apeldoorn

Bestel kleinbrood in onze webshop en haal het af in een van onze bakkerijen in Apeldoorn of Epe. Naast kleinbrood vindt u in onze webshop ook verse broden die u eenvoudig online kunt bestellen. Wilt u een lekker hartig broodje? Kom langs in onze bakkerij en vind de lekkerste croissants en kaasstengels. Heeft u even geen zin om een ontbijtje klaar te maken? Geen probleem! Onze ontbijtservice zorgt ervoor dat er een luxe ontbijt bij u op de stoep wordt bezorgd. Naast hartige broodjes is het ook mogelijk om te kiezen uit iets zoets. Bekijk onze banketafdeling. Hier vindt u onze verfijnde gebakjes.

 

Bekijk ons volledige assortiment

Bekijk onze webshop en ga door ons hele assortiment heen. Bestel een kleinbrood van Bakkerij van der Wal Jolink in Apeldoorn en geniet. Wilt u een grote bestelling plaatsen voor een bijzondere gelegenheid? Laat het ons weten. Stuur ons een e-mail via info@waljolink.nl of neem telefonisch contact op via 055 521 22 14.

Direct contact opnemen